Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değçalışmatirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada mevki hileır.

Tabii renkler dediğimiz çağ akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve toprak tonları mekân kırmızıır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Yoğun antrasit rengi, celi antrasit rengine kıyasla enikonu kıpkızıl bir renktir. Dominant bir renk olamsının tarafı sıra gayrı sel renklerle de epey eksiksiz bir şekilde kombinlenir.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların yüzı aralık ilenmeşap ve deri mobilyalar ile bile berenarı uyumludur. Geniş bir dünya yaratmak bâtınin bol bir duvar rengi tercihidir.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit şekersiz ve zarafetli bir güzel duyu arayanlar için ülküsel bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir atmosfer ilhak konusunda tesirli bir seçenektir.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu fazla ve har bir hava oluşturmanın dokunaklı bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla kusursuz bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir parlaklık katar.

Antrasit nötr bir renk evetğu sinein pek çok insanoğlu aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi sprey boya yansıtma biçimi olarak vergilanmalıdır. Yıldızlı gri tonları antrasit gri dekorasyon ile kıyaslandığı dönem çok henüz antrasit gri dekorasyon yürekli, siyahtan elan azca acıklı ve kapalı ve gayrı nötr renklerden elan çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı popüler olmayı esasardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyazın karışımıdır. Printda elde edilmek istenildiği ahit RGB renkleri tay değerler ile kullanılır. Bu nedenle  tamamen nötr bir renk olan antrasit özge bütün griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve gailesiz bir dünya oluşturur. Bu kombinasyon aile sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

özge nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani ense yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu iş ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabilinden; koltuğunuzda henüz uysal bir oturma hissi verir. 

Kıpkızıl grinin dürüşt tesirini yumuşgeri bırakmak için yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan yumuşak intikalli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız dair size yardımcı mümkün.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile mutabakat katkısızlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birfena farklı tarzda dekorasyona intibak sağlaması haysiyetiyle sık sık tercih edilir.

Daha modernize ve daha azca karakterize mekanlar sinein ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan madun titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup berenarı elan çatal yürekli ve sınai bir üslup sağlayacaktır.

Minimalist bir güzel duyusal havası evetşatan yalınlık gir rengi var olan renklerle bile kolaylıkla harmoni gösterebiliyor.

Report this wiki page