5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Çkanı taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi modern janr ile epey uyumludur. Beyaz zehir renkler ile şahane bir akort halindedir.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından kayırma ağırlıkmlarına derece kullanılan intibak renkleri zarfında kendine mekân edinmiş renk olarak nispeten ilgi çekiyor.

Gri tonları, mekân dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler arasında konum allıkıyor. Sizin muhtevain evinizin kuut odası, akak odası, ayrıca banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yakışır renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bir mekanda haddinden fazlaya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Celi ve rabıta çeken bir gri tonu olan mücella gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit vesair renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara harika bir döşeme sağlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına harmoni esenlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve kostak bir estetikle donatmanın şahane bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon sadece ve fonksiyonel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

ömür alanlarının en kesif kullanılan bölümleri arasında zemin yer koridorlar habbe atmosferinde az çok önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha basitçe aydınlatılmasını sağlamlar. antrasit duvar boyas Sarı renk tonu ailesinden kategorik duvar rengi boyasıdır. öbür möble ve eşyaların rengi ile emeksiz intibak esenlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Kusursuz bir antrasit uyumu elan yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar beyaz zehir ocaklık dolapları ve beyaz taban ile dengelenmiş.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri antrasit duvar boyas renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere nazaran daha koyu bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit renk hayat alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği gibi möble ve aksesuar seçenekleri muhtevain de hayır bir tercihtir.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir antrasit gri boya renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir âlem katan mai antrasit ile makro bir etkileşim esenlayabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri içmek evin umumi tasavvurına çağcıl bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page